Vi får dina möten att fungera med Skype

Kommunicera med vem som helst, var som helst i världen. Med vår integrerade tekniklösning får du Skype att fungera optimalt i mötesrummet.

I samarbete med Microsoft har vi tagit fram en lösning som kommer förändra din upplevelse av Skype och det med besked. Glöm allt tidigare strul med drivrutiner, krånglande datorer eller ljud som inte fungerar. Med vår kompletta lösning fungerar Skype på det sätt du alltid har önskat - ett lätthanterat, smidigt arbetsredskap med sömlös integration i Outlook.

Samarbeta effektivare med Skype Room System (SRS) och Smartdock 

One touch meetings – installerat och klart!

Boka in mötet i din Outlook och bjud in deltagarna. I samma stund du kliver in i rummet tänds skärmen upp. Klicka på Anslut och starta mötet med perfekt videobild, ljud och datadelning.

På någon sekund är mötet med samtliga deltagare i mötet uppkopplade, vart de än befinner sig. Enklare och smartare kan det inte bli.

Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen med att få alla dina mötesrum up and running inom loppet av några veckor.


Skyperoom large.jpg

EN SKALBAR LÖSNING

Med Skype Room System och Smartdock får du ett användarvänligt gränssnitt som är intuitivt och lätt för alla att förstå. I och med att lösningen är skalbar kan du ha den i alla rum, från tvåmannarum och ända upp till lounger och större hörsalar.

Boka in mötet i din Outlook. Tala om vilket rum du vill köra ditt möte. Sen är det bara att dyka upp och trycka anslut på mötesskärmen så är du igång och alla som sitter på distans är uppkopplade i mötet. Enklare kan det inte bli att arbeta med video, ljud och delade dokument.

SKYPE fungerar även för större hörsalar

Vi har byggt den här typen av lösningar för större hörsalar där du ska kunna ha med dig flera hundra personer via Skype eller videokonferenssystem:

  • Inkommande parter visas på en bildskärm och datadelningen visas på filmduk
  • Två eller flera takmikrofoner för bra ljud är kopplat till en ljudmixer som tar hand om brusreducering och ekosläckning
  • Takhögtalare monterade i innertaket