Utnyttja kraften i Office 365 och Skype/Teams

thinksmarthub500.JPG

ThinkSmart Hub 500

Ett kompakt allt-i-ett Skype Room System

Kommunicera med vem som helst, var som helst i världen. Med våra tekniklösningar får du Skype att fungera optimalt i alla era mötesmiljöer.

Med Office 365 och rätt teknik i era mötesrum får ni en plattform för samarbete på distans med bild, ljud och datadelning. Vi får den visuella kommunikationen att fungera i era mötesrum, styrelserum, lounger, hörsalar m.m.

Installerade kameror, mikrofonsystem och högtalare förändrar din upplevelse av Skype och det med besked. Glöm allt tidigare strul med drivrutiner, krånglande datorer eller ljud som inte fungerar. Med vår kompletta lösning fungerar Skype på det sätt du alltid har önskat – ett lätthanterligt, smidigt arbetsredskap med sömlös integration i Outlook.


Samarbeta effektivare med Skype Room System

Alla möten är virtuella

Boka in mötet i din Outlook och bjud in deltagarna. I samma stund du kliver in i rummet tänds skärmen upp. Klicka på Anslut och starta mötet med perfekt videobild, ljud och datadelning.

På någon sekund är mötet med samtliga deltagare uppkopplade, vart de än befinner sig. Enklare och smartare kan det inte bli.

Med Skype/Teams som plattform för din visuella kommunikation får du ett verktyg som alla redan har och arbetar med dagligen. Nu ser vi till att det fungerar även i dina mötesrum. Till en bråkdel av kostnaden för vad ett videokonferenssystem kostar.

testa ett system i 45 dagar

Nu har du chansen om du inte är övertygad. Testa ett system i 45 dagar. Är du inte nöjd lämnar du tillbaka det. Det kallar vi ett juste erbjudande. Men passa på. Det gäller bara t.o.m den 31 december 2018.


EN SKALBAR LÖSNING

Skyperoom large.jpg

Med Skype Room System får du ett användarvänligt gränssnitt som är intuitivt och lätt för alla att förstå. I och med att lösningen är skalbar kan du ha den i alla rum, från tvåmannarum och ända upp till lounger och större hörsalar.

Boka in mötet i din Outlook. Ange i vilket rum du vill köra ditt möte. Sen är det bara att dyka upp och trycka anslut på mötesskärmen så är du igång och alla som sitter på distans är uppkopplade i mötet. Enklare kan det inte bli att arbeta med video, ljud och delade dokument.

SKYPE fungerar även för större hörsalar

Vi har även byggt den här typen av lösningar för större hörsalar där du ska kunna ha med dig flera hundra personer via Skype eller videokonferenssystem:

  • Inkommande parter visas på en bildskärm och datadelningen visas på filmduk

  • Två eller flera takmikrofoner för bra ljud är kopplat till en ljudmixer som tar hand om brusreducering och ekosläckning

  • Takhögtalare monterade i innertaket