Seminarium om Microsoft Teams och hur då får dina mötesrum att fungera den 24 september

Starta hösten med två spännande seminarium om det viktigaste som händer inom AV och Mötesteknik: 24 September

Vårt behov och vårt sätt att samarbeta förändras nu snabbt. Med Microsoft Teams får du en kraftfull plattform för företag och organisationer att samarbeta effektivare. Teams blir det digitala nav som dina projekt snurrar runt. Med MTR (Microsoft Team Room) får du dina mötesrum att fungera på ett enkelt och smidigt sätt med video, ljud och datadelning.

Med AVoverIP förändras infrastrukturen för all AV. Kom och lyssna på hur Crestrons NVX förenklar din infrastruktur samtidigt som den blir mer flexibel.

Boka in dig på våra seminarier snarast. Begränsat antal platser.

Robert1.JPG

Microsoft Teams för bättre samarbete
Robert Carlsson från Microsoft. Klockan 11.00-11.45

Med fokus på det digitala mötet berättar Robert Carlsson, teknisk specialist på Microsoft, om de senaste nyheterna i Microsoft Teams, hur Microsoft Teams Rooms (MTR) blir hjärtat för mötesupplevelsen och hur man med certifierade lösningar får ut det mesta av sin investering.

Mario.JPG

Logitech TAP för bättre mötesupplevelse
Mario Krestalica från Logitech. Klockan 11.45-12.00

Videokonferensrumslösningar med Logitech Tap levererar kalenderintegration, touch-to-join, direkt delning av innehåll och är alltid redo. Med TAP får du med dig Teams in i mötesrummen. Kom och se hur det fungerar i verkligheten.

Lunch.JPG

Lunch
Lunch, mingel och hands-on. Klockan 12.00-12.30

Vi bjuder på lunchbuffé mellan de två seminariepassen. Då finns det även möjlighet att titta på lösningarna och se hur de fungerar i praktiken.

Bild och ljud flyttar in på nätverket - nu förändras Infrastrukturen för AV
Christoffer Fagerström. Produktchef Crestron Sverige. Klockan 12.30-13.30

Christoffer.JPG

Med AV over IP kan vi skicka bild, ljud och styrkommandon över nätverket. Fördelarna med detta är många. Det blir mer flexibelt och säkrare samt övervakningsbart på ett annat sätt än med dagens infrastruktur. Man räknar med att detta kommer ersätta tidigare teknik inom 5 år. Kom och se hur Crestron NVX fungerar och hur du kan använda det i ditt företag. Vi kommer också visa Crestrons lösning Flex för Microsoft Team Room som gör det lätt att managera och övervaka alla dina mötesrum.