Vad krävs för att få ett bra mötesrum?

Vi får dina möten att fungera

Vi tillbringar allt mer tid i möten. Idag räknar man med att vi sitter cirka 30 % av vår arbetstid i möten i genomsnitt. Många i chefsposition sitter uppemot 80 % av tiden. Det innebär att vi investerar mycket tid, och därmed pengar, på att mötas. Hur får vi då ut så mycket som möjligt av den här tiden. Nedan har du en rad lösningar som vi ser kan förbättra era möten. Så att dom blir bättre, effektivare och roligare.

Mötesrum som startar automatiskt när du kommer in det

Tekniken måste vara lätt att använda. Därför har vi på ITM tagit fram ett koncept med helautomatiska rum för optimalt mötesflow. En närvarodetektor ser till att starta tekniken i rummet och återställa den när användarna lämnat rummet. Enklare kan det inte bli.

itmrum1.JPG

VIDEOKONFERENS MED MICROSOFT TEAMS

Flytta tankar och idéer, inte människor. För att få hållbara möten krävs det att vi digitaliserar dom. Att sitta i timmar i en bil eller på ett flyg för att mötas kan ibland vara nödvändigt. Men många gånger kan vi mötas utan att resa. Det sparar miljön, ger mindre stressad personal och lägre kostnader för företaget samtidigt som vi snabbar upp verksamheten enormt.

SRSLogitech1.JPG

Snabba upp era möten
Med vår lösning kan alla kommunicera mot era mötesrum med video i full HD, bra ljud och datadelning. Våra lösningar bygger på Microsofts plattform och Office 365. Det fina med det är att ni antagligen redan har lösningen installerad för alla medarbetare redan idag. Vi ser till att få kommunikationslösningen att fungera i alla era mötesrum. Från rum med 2-3 personer upp till styrelserum, lounger och hörsalar.

smartdockfinger.JPG

Boka möten precis som du är van
Boka mötet som vanligt i din Outlook-kalender. När du kommer in i mötesrummet startar skärmen upp, klicka på ditt möte och alla deltagarna är med i mötet. Du behöver inte slänga ut din befintliga utrustning. Låt oss komplettera den med ett videosystem. Har du redan en skärm eller en projektor kostar det från 17 000 kr eller 340kr/mån att göra om rummet till ett videokonferensrum.

  • Enkelt och snabbt att komma igång med videomötet ljud, bild och datadelning.

  • Inget strul med tekniken. Allt är uppkopplat och klart. Bara tryck på anslut.

  • Krispigt och klart ljud tack vare känsliga mikrofoner och bra högtalare

  • Bygger på Microsofts plattform och Office 365 vilket gör att alla kan ringa in till rummet. Antingen via Teams/Skype eller via en en vanlig webläsare.

hitta snabbt ett ledigt mötesrum

evokogreen.JPG

Utnyttja dina mötesrum bättre. Med en bokningsskärm utanför ser du snabbt och enkelt om rummet är ledigt eller inte. Allt är kopplat mot din bokningskalender. Boka rummet i Outlook eller den kalender du föredrar och det dyker upp på skärmen. Du kan också boka direkt på touchsskärmen. Checkar inte de som bokat rummet in frisläpps det efter en liten stund så att det blir ledigt.

Läs mer om Evoko bokningsskärmar här.

ta bort stressen från dina möten

Med Clickshare ansluter du snabbt och enkelt din dator, iPad eller smartphone till skärmen eller projektorn. Inga kablar på bordet. Inga adaptrar. Bara anslut “the Clickshare Button” i din dator och tryck på knappen när du vill presentera. Enklare kan det inte bli.

Läs mer om Clickshare här.

Barcocs2001.jpg

Digital Whiteboard för kreativare samarbeten

Äntligen en digital whiteboard som alla kan förstå och använda. Tack vare Samsung Flips många anslutningsmöjligheter kan arbetsgrupper dela och göra anteckningar direkt.

Påbörja möten i tid, utan långa starttider. Inbyggda sensorer aktiverar Flip-tavlan när en person närmar sig, tar upp en penna eller växlar mellan liggande eller stående bildläge.

Pris komplett med stativ 24 900.

mötesrum med högt i tak

Förvandla dina mörka och tråkiga arbetsytor till ett rum fyllt av ljus och arbetsglädje. Ett virtuellt takfönster ger en positiv inverkan på människors välbefinnande och hälsa. Med en verklighetstrogen naturupplevelse i kombination med dagsljusbalanserat ljus blir det ett unik inslag i ditt utrymme.

Vi hjälper er att anpassa miljön i era mötesrum så att de blir inspirerande och välanpassade rum för möten.

Vi kan anpassa era möbler, montera bordsbrunna, fälla in skärmarna i väggen, dölja allt kablage, montera akustikplattor med mera för att skapa en optimal mötesmiljö.

7 steg till framgångsrika möten

Motesbild01.JPG

Lämnar du dina möten fylld av energi och en vilja av att driva saker vidare?

Har du en bra checklista för hur du får ett möte att nå det tänkta resultatet?

Upplever du att deltagarna är fokuserade under dina möten och lämnar dem med energi att ta tag i de saker ni kommit överens om?

Har du möten som återkommer varje vecka med ungefär samma innehåll på samma plats där alla sitter på samma stol?

Är det kanske dags för förändring?

Undersökningar pekar på att många upplever uppemot hälften av tiden i möten som bortkastad så här finns en enorm potential. Med rätt teknik för bättre möten, presentationer och samarbeten i kombination med bättre rutiner, mål och möteskultur finns det enorma möjligheter att skapa effektivare och roligare möten.

PeterLysell.JPG

Vi på ITM har tillsammans med Peter Lysell på Sharing Insight arbetat fram 7 konkreta steg om hur du tar dina möten till nya höjder. Peter som har jobbat i mer än 20 år med att hjälpa företag att utvecklas kommer ge er konkreta råd och verktyg om hur ni kan skapa möten som bidrar till bolagets tillväxt och utveckling.Låt Peter utbilda er personal. Utbildningen anpassas efter er verksamhet och behov.

Hör av er så tar vi en dialog om hur vi kan förbättra era möten och er möteskultur.