Fullt hus på ITM Meeting Expo 2018

Höstens första Open House-event blev precis så bra som vi vågat hoppats på. Över 100 besökare kom till vårt showroom för att ta del av ett späckat program kring den senaste tekniken för möten, presentationer och collaboration. Under avspända former fick vi sällskap av några av världens ledande tekniktillverkare, som Microsoft, LG, Barco, Yamaha med flera. Och vi fick oss en rejäl laddning teknikgodis till livs.

Fem mini-seminarier avhandlade de senaste innovationerna kopplat till möten och samarbeten, bl a helautomatiska mötesrum som startar upp när du kliver in; hur vi får Skype att fungera optimalt i mötesrum, lounger och hörsalar, och hur Evoko rumsbokningsskärmar förenklar vår tillvaro och möteskultur. Dessutom en del häftiga visuella och audiella godsaker – vad sägs om helt genomskinliga OLED-skärmar från LG, sida vid sida med de senaste LCD-skärmarna från NEC och Philips; kreativa lösningar för bättre ljud i mötesrummen signerat Yamaha och smarta trådlösa anslutningar från Barco Clickshare.

Genomskinliga OLED-skärmar från LG

Genomskinliga OLED-skärmar från LG

Samsung visade upp sin nya digitala whiteboard, Flip, och besökarna fick chansen att lära känna HiBox system för hotell- och sjukhus-TV och smarta infotainmentsystem. Microsoft passade på att berätta om Teams och det nya arbetssättet, på vilket sätt AI kommer sätta sin prägel på framtidens möten och hur Hololens och Augmented reality-förstärkt verklighet kan komma att förändra vårt sätt att jobba tillsammans.

Samsungs senaste digitala whiteboard, Flip

Samsungs senaste digitala whiteboard, Flip

Ett av dagens mest uppskattade seminarier var ”7 steg till bättre möten” som bjöd på en mängd bra tips hur företag kan förbättra sin möteskultur. Vidare hur man når ut med information till alla anställda via digitala informationsskärmar och skapar engagemang med hjälp av bra intern-information. 

Expo1.png
Expo2.png

Vi tackar alla som kom och förgyllde den här dagen med oss på ITM och hoppas att du som inte hade möjlighet att komma kan göra oss äran vid nästa tillfälle.