Rum för inspiration och arbetsglädje

Lys upp dina mötesrum och förbättra effektiviteten

Förvandla dina mörka och tråkiga arbetsytor till ett rum fyllt av ljus och arbetsglädje. Ett virtuellt takfönster ger en positiv inverkan på människors välbefinnande och hälsa. Med en verklighetstrogen naturupplevelse i kombination med dagsljusbalanserat ljus blir det ett unik inslag i ditt utrymme.

Den eleganta ramdesignen är modulanpassad till det pendlade undertaket, 60x60cm eller 60x120cm. Med hjälp av snabbkontakter ansluts belysningen enkelt till en strömkälla.

Det är bevisat att dagsljus och naturen har en positiv inverkan mental och för vårt fysiska välbefinnande. Tillräckligt dagsljus är grundläggande för ett gott humör, bra koncentration och vår förmåga att fungera korrekt. Med ett virtuellt takfönster kombineras alla dessa viktiga faktorer i en produkt som skapar en unik upplevelse med en slående naturkänsla.

Rum för kreativitet, harmoni, inspiration där stora idéer kan utvecklas.

Pris per 60 x 60 cm takplatta är 3 490 kr.