ITM och Lenovo bakom tekniken på Dreamhack MASTERS 2018 TEO Networking Lounge GLOBEN 1-2 SEPT

Tillsammans med Lenovo ser vi till att våra nya och befintliga partners har tillgång till senaste nätverkstekniken och Skype for Business i  DreamHack TEO Networking Lounge för Dreamhack MASTERS GLOBEN.

2018 är året då esporten etablerar sig som en av världens mest populära sporter när det gäller publikstorlek, tillväxthastighet och lojala fans. De stora evenemangen lockar miljonpublik världen över och utöver själva spelupplevelsen bjuds det utmärkta möjligheter för människor att träffas, knyta kontakter och skapa affärer. ITM är tillsammans med Lenovo med som teknisk sponsor av den exklusiva business-loungen på ett av årets största e-sport-event: DreamHack MASTERS på Globen i Stockholm, 1-2 September.

Kollaborera som en E-sportare med senaste tekniken

Denna upplaga av DreamHack X TEO Networking Lounge är en  affärsarena i direkt anslutning till evenemanget. En DreamHack-inspirerad lounge med generös service, mat och catering, spelhörna, chill zone, arbetsstationer, mötesrum och ett mini-stadium fyllt med programmering och spännande innehåll från The Esport Observer. ITM Meeting Solutions och Lenovo kommer att utrusta loungen med toppmodern teknik för aktivitetsbaserade mötesytor och med möjlighet till full collaboration med Skype Room Systems från Microsoft: en komplett lösning för affärsmöten med HD-video, ljud och datadelning för möten av alla typer och storlekar. Därtill kommer det finnas gamingdatorer som ger de inbjudna chansen att delta i och testa de senaste e-sportspelen på plats.

E-sport driver utvecklingen

Hela fenomenet esport är big business och man ligger i framkant när det gäller att samarbeta i realtid. Runt omkring har det vuxit fram en omfattande industri av spel- och teknikutvecklare, innovationsbolag och entreprenörer. Vi på ITM har följt den tekniska utvecklingen inom e-sport under en längre tid och är stolta över att vara en partner till DreamHack fantastiska team i Sverige.