ITM MEETING EXPO 2018 - MEETINGS AND PRESENTATIONS – 5 SEP GOTHENBURG

Missa inte höstens intressanta seminarium 

Fulladdade med energi efter semesterledigheten hälsar vi dig och dina kollegor välkomna till oss på ITM Meeting Solutions och vår Open House-expo med seminarier på temat möten och collaboration.

Går du i tankar om att rusta upp era mötesrum med ny teknik? Ska ni flytta till nya lokaler och behöver uppdatera utrustningen? Kanske vill du veta mer om vilka lösningar som finns idag och hur de kan implementeras med verksamheten? Hur kan ni digitalisera ert sätt att samarbeta?

Här bjuds ett gyllene tillfälle att få inblick i de senaste innovationerna, träffa de ledande tillverkarna och lyssna till tre högaktuella föreläsningar. Du kommer kunna skapa dig en bra uppfattning om hur du och dina medarbetare kan arbeta smartare, effektivare och lönsammare med modern teknik för alla typer av möten och mötesmiljöer.

Vår samarbetspartners finns på plats för att visa och berätta om de senaste tekniska lösningarna som kommer förändra och t.o.m. revolutionera vårt sätt att samarbeta.

Boka in dig på ett specifikt seminarium eller bara titta in och testa de senaste lösningarna för att samarbeta, mötas och presentera. Våra dörrar står öppna hela dagen mellan kl 09-16.

Tag chansen - anmäl dig idag. Begränsat antal platser. 
Seminarierna och Expot är kostnadsfritt för företag. 

Välkommen!

 

ITM MEETING EXPO 2018 GOTHENBURG 

09.00-16.00     ITM Meeting Expo - Vårt Showrum står öppet
Se tekniken i verkligheten. Se hur våra mötesrum startar av sig själv när du kommer in och stänger ner sig när deltagarna lämnar rummet. Se användarvänliga men ändå tekniskt avancerade mötesrum som alla kan förstå sig på och använda. Se hur du får ut mesta möjliga av dina mötesrum.  Träffa alla de ledande leverantörerna inom det här området. Ett gyllene tillfälle att skaffa dig en bra överblick över framtidens mötesrum och arbetssätt.

09.30-10.15        Hololens och Augmented Reality - A.R. gör oss till superhjältar
Björn Helgeson, Prototyp

Med augmented reality kan vi människor boosta vår sinnen och få nästan övernaturliga förmågor. Vem skulle inte vilja kunna se saker vårt vanliga öga inte kan uppfatta, eller tolka intryck vår hjärna egentligen inte förstår? Med ett slags intelligensens exo-skelett är vi precis i början på en mycket fascinerande resa där vi kan kombinera det bästa av Pokémon Go med en röntgenmaskin. Lyssna på Björn Helgeson som har sett framtiden.
 

10.30-11.00      Skype Room System - alla möten är virtuella möten.
Johan Kinnerfors, VD ITM

Visuell kommunikation ökar engagemanget och snabbar upp processerna. Med Skype for Business är alla möten digitala. Med verktyg som Skype och Teams kan arbetsgrupper arbeta mycket effektivt tillsammans, oavsett var i världen man befinner sig. Men hur får vi Skype att fungera optimalt i våra mötesrum. Lösningen heter Skype Room System. Vi visar hur du får allt att fungera smidigt i olika mljöer,  från små huddle rooms till styrelserum, lounger och hörsalar.  Det enda du behöver tänka på nu är när mötet behöver vara, inte när alla är samlade.

 

11.15-12.00      Moderna arbetsplatser, problemfria möten - hör Microsofts tankar om hur Teams kommer bli den ultimata hubben för lagarbete.
CG Monteblanco, Microsoft

Den digitala transformationen pågår för fullt, men det är många arbetsplatser i Sverige som inte ännu har påbörjat resan. Trendanalyser säger att 50% av arbetsstyrkan kommer jobba mobilt innan 2020. Det kommer in en ny generation arbetskraft på marknaden som ställer helt nya krav på hur en arbetsplats skall se ut och fungera.

Teams bygger på styrkan och skalan hos Office 365 med över 120 miljoner användare och levererar chattbaserat samarbete, möten, samtal och snart även fullständiga röstfunktioner i företagsklass. Allt detta stöds av Microsoft Graph, vilket möjliggör rik AI-funktionalitet. 

 

12.00-13.00      Lunchbuffé serveras

Njut av vår goda lunchbuffé. Se dig runt i vår utställning, tala med marknadens ledande leverantörer, hör hur andra kunder har löst det. Med andra ord; mingla runt och skapa dig en känsla för hur du kan få era möten att bli ännu effektivare.

 

Playipp4.png

13.40-14.00 Hur i h-vete får jag ut information till alla berörda?
Anna Heiel Holmén, Playipp

Väl fungerande organisationer har ett väl fungerande informationsflöde. Seminariet fokuserar på att få mer engagerade och motiverade medarbetare, skapa förståelse för mål och resultat och stärka varumärket.  PLAYipp är plattformen för att enkelt sprida information till digitala skärmar och smartphones.

 

Plats: ITM Meeting Solutions, Östergårdsgatan 7, 431 53 Mölndal
 

Våra samarbetspartners som finns på plats  

expologo.JPG