Rita, skriv, inspirera med Samsung Flip

flip1.JPG

Digital whiteboard som alla kan arbeta med

Njut av en slät och traditionell whiteboard i ett flexibelt digitalt format. Upp till 4 personer kan skriva samtidigt med valfritt objekt som skrivverktyg på den 55 tum stora skärmen. Du kan enkelt vrida skärmen så att du kan ha den som du vill.

Påbörja möten i tid, utan långa starttider för utrustningen. Inbyggda sensorer aktiverar Flip-tavlan när en person närmar sig, tar upp en penna eller växlar mellan liggande eller stående bildläge, så att det blir enkelt att fortsätta avbrutna möten eller påbörja nya diskussioner.

Samsung Flips användarvänliga och intuitiva meny underlättar navigering och ger snabb åtkomst till funktioner och visning av hela innehållet. Projektledare kan även förhandsgranska specifika sidor och göra ändringar direkt på skärmen.

Samarbeta och digitalisera enkelt. Tack vare Samsung Flips många anslutningsmöjligheter kan arbetsgrupper dela och göra anteckningar direkt i en mängd olika dokumenttyper med optimal grafisk kvalitet.

Flexibla anslutningsmöjligheter. Samsung Flips anslutningsmöjligheter säkerställer en fullt synkroniserad och användarvänlig samarbetsupplevelse. Anslut dina personliga enheter till huvudskärmen för interaktiv presentationer, anteckningar och delning.

Pris komplett med stativ 24 900.