Evoko Liso Rumsbokning - hitta snabbt ett ledigt rum

Utnyttja dina mötesrum bättre med nya Evoko Liso

Evoko Liso gör det enklare än någonsin att boka ett rum. Boka rummet i Outlook och det dyker upp på bokningsskärmen. Med bokningsskärmarna utanför rummen hittar du snabbt ett ledigt rum. De lyser med grönt eller rött ljus beroende på om det är ledigt eller upptaget. I det nya gränssnittet ser du även se om rummet snart blir ledigt. Då lyser skärmen med gult ljus. 

 

EVOKO-2.jpg

Allt det här ger dig ett bättre utnyttjande av dina mötesrum. Tack vare incheckningen slipper du problemet med rum som är bokade men där det inte sitter folk. Checkar du inte in så frigörs rummet och lyser grönt. Självklart blir rummet även ledigt i företagets Outlook-kalender.

Med Evoko Liso är det lätt och intuitivt att boka, avsluta eller förlänga ett möte. Det gör du direkt på skärmen. Du kan även söka efter ett lämpligt rum i närheten baserat på tillgänglighet, storlek och utrustning.

Du kan få ett bättre resursutnyttjande och sänka kostnaden genom att analysera statistik i det webbaserade programmet Evoko Home - nu mer övergripande än någonsin. Evoko Home erbjuder också omfattande multi-site management med kontroll och realtidsövervakning av enheterna. Det har aldrig varit enklare att öppna dörren till en mycket effektivare möteskultur.

Felanmäl direkt på skärmen. Om det är något som inte fungerar som det ska i rummet kan du enkelt rapportera det på skärmen och ett mail skickas till den som är ansvarig.

Evoko Liso har en ny, slank design. Det är enkelt att installera och det är en sann glädje att se utanför varje mötesrum.

Systemet är lätt och självförklarande så att alla kan behärska det utan någon tidigare utbildning. Alla funktioner kan nås med endast några enkla handgrepp. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan skapa en effektivare mötesmiljö.

Självklart ser våra duktiga installatörer till att du får det snyggt och prydligt installerat. Enklare kan det inte bli.

Liso kan strömsättas antingen via PoE (Power over Ethernet) eller med strömsladd. Till varje skärm behöver ni dra fram nätverkskabel. Liso kan monteras på vägg eller på glas.

 

Tutorial Evoko Liso