Välkommen till Microsofts Intelligenta Kommunikationsdag den 6 december

En heldag med trender inom digitala videomöten och kommunikationsverktyg

Många förändringar sker inom kommunikationsområdet, både i form av nya behov och beteenden som växer fram hos användarna men även utveckling utav tekniken som snabbt rör sig framåt.

Samarbete inom företag och framförallt antalet grupper som skapas i våra företag har dubblerats under de senaste fem åren. För att en organisation ska fortsätta växa, vara innovativ och skapa nya möjligheter för sina egna anställda men även för sina kunder så behöver vi hitta nya möjligheter till samarbete, effektivisera kommunikationskanalerna och utnyttja fördelarna med den nya tekniken.

MSsem181127.JPG

Vi vill välkomna er till denna heldag där vi diskuterar trender inom digitala videomöten och kommunikationsverktyg och hjälper er att etablera Microsoft Teams som den intelligenta kommunikationsplattformen i er organisation.

Under dagen kommer du få träffa Microsoft och många utav våra partners som ska presentera deras kommunikationslösningar och dela med sig hur man med effektiva tekniker och verktyg kan lyfta samarbetet i just er organisation. För mer information, agenda, vänligen se registreringslänken.

Vi hoppas att vi ses där!