ITM har utsetts till Årets Företagare i Mölndal

En skön bekräftelse

Vi är stolta över att ITM har utsetts till Årets Företagare i Mölndal av Företagarna som är Sveriges största företagsorganisation.

Claes Gustafsson, Jakob Sellberg och Johan Kinnerfors var på Gunnebo slott för att ta emot priset av artisterna Kayo och Paolo Mendonca under onsdag kväll.

Priset bekräftar att satsningen på att gå från teknikleverantör till helhetsleverantör av bra möten fått önskat genomslag.
 

Mötesrummet har blivit viktigare än kontoret

Vi har haft en fantastisk utveckling på verksamheten de sista två åren
— Johan Kinnerfors, VD på ITM

Allt fler företag är medvetna om hur mycket tid som går åt till möten och vad en investering i effektiv mötesteknik kan innebära rent ekonomiskt.

Mötesrummet har blivit viktigare än kontoret, det handlar om att snabba upp processer och få maximal utväxling på sina möten.

Inom det området ligger ITM i absolut framkant.

– Vår fantastiska utveckling beror främst på att ITM levererar ett starkt koncept, men också att utvecklingen går mot att fler företag jobbar projektorienterat, säger Johan Kinnerfors, VD på ITM. Det kräver att mötesrummen ska fungera och att tekniken svarar upp mot behoven.

Vi känner oss både stolta och hedrade av utmärkelsen. Känns fantastiskt kul att bli uppmärksammade på det här sättet och det stärker oss i tron på att det vi gör är helt rätt.
— Johan Kinnerfors, VD på ITM


Artikel i Mölndals-Posten

Mölndals-Posten skrev om ITM i onsdags, läs artikeln här.


Ur motiveringen till Årets Företagare 2017

"ITM Meeting Solutions AB har alltsedan starten 1998 målmedvetet arbetat med att utveckla it-tekniska lösningar och utrustning för ljud-bild-video med hög kvalitet och service för olika typer av mötesrum."
"Genom att fånga dagens trend där man i stor omfattning arbetar i projekt- och arbetsgrupper ligger företaget i framkant och kan erbjuda kunder, som exempelvis Volvo, SCA, Stena, Swedish Match, och Castellum, bästa möjliga utrustning och fullservice som bidrar till att skapa bättre möteskultur och få maximala tids- och kostnadseffektiva möten."