Seminarium i Stockholm: Från mötesfrustration till mötesframgång

Förändringar som inte förändrar. Beslut som aldrig beslutas. Kvalitetssystem utan kvalitet. Och så möten, möten, möten. Följt av ännu fler möten. Det finns väl knapp någon som inte känner igen sig. Men hur vänder man frustration till framgång?

Efter ett lyckat lunchseminarium tillsammans med Frustrationskonsulterna i Göteborg tar vi det vidare till Stockholm.

Välkommen till The Park den 16 maj klockan 16 för ett inspirerande, tankeväckande och roligt seminarium som de flesta kan känna igen sig i. Efter seminariet visar vi smarta och garanterat frustrationsfria tekniklösningar.

Efteråt blir det mingel där det bjuds på lättare förtäring.

Seminariet är kostnadsfritt.


Kort info

  • 16.00 – Seminariet med Frustrationskonsulterna startar
  • 17.15 – Teknik för att undvika frustration i möten
  • ca 17.45 – Mingel och lättare förtäring

Eventet håller till i The Parks lokaler på Hälsingegatan 49. 

 

Om Frustrationskonsulterna

Skarp_Frust-4_vit2Small.jpg

Frustrationskonsulterna levererar inte bara hårda fakta utan också sketcher, improvisationer och musik. Allt för att hjälpa dig att se och göra något åt de frustrationer du kan tänkas uppleva i jobbet.

De visar med humor och skoningslös tydlighet hur man istället för att resignera inför frustrationen kan låta den bli ett redskap för att hitta och rätta till brister i en organisation, denna gång med fokus på möten.

Det blir hög igenkänningsfaktor och svart humor, men också konkreta tips på hur frustrationen kan bekämpas genom kunskap om vad som kännetecknar ett bra möte.

Föreläsarna Jonas Kolvik och Håkan Johansson har varken bestigit K2 eller vindsurfat över Atlanten. De extrema strapatser de drabbats av är snarare av typen outhärdligt syrefattiga möten och extremt utmattande organisationsförändringar.

Jonas Kolvik är civilingenjör, Guldäggsnominerad organisationskonsult och certifierad förändringsledare. Håkan Johnsson är civilingenjör och organisationskonsult samt manusförfattare för teater och TV.


Seminariet arrangeras av ITM Meeting Solutions i samarbete med The Park och OffecctObservera att antalet platser är begränsade så anmäl dig snarast.