Det sprakade om vårt senaste event

Lyckade seminarier med fokus på tekniklösningar för den digitala transformationen

Våra seminarier för digitala showroom, som vi anordnade i både Göteborg och Stockholm, blev riktigt lyckade. Vi hade bjudit in några av världens ledande varumärken att visa upp sina senaste tekniklösningar för den digitala transformationen.

Temat var samarbete och kommunikation i realtid och hur tekniska innovationer kan användas för att kommunicera med sin omvärld.

Mixed Reality med Hololens

Microsoft gav smakprov på HoloLens, det Mixed Reality-verktyg som förutspås bli ett allt vanligare redskap i våra arbetsrum framöver.

Den nya hologramtekniken för proffsbruk är under utveckling, men är redan nu en häftig upplevelse. Inte förvånande att de flesta tog chansen att sätta på sig glasögonen och ta del av känslan med riktigt avancerad VR-teknik.

interior-1.jpg


Levande interiör och smarta arbetsmiljöer

Holländska LEDGO visade upp eleganta LED-lösningar som lyser upp och förvandlar innertak och golvytor till levande interiörer.

Stockholmsbaserade Prototyp berättade hur man med integrerade tekniklösningar skapar smarta och moderna arbetsmiljöer utifrån ett trivsel-perspektiv.

Gaia presenterade sina tjänster inom digitala plattformar som hjälper företag till bättre affärer.


Visuell magi med 3D-mapping

Dataton, visade upp multidisplay- och 3D-mapping-teknik som används för att skapa visuell magi på några av världens största videoväggar, planetarier och upplevelsecenter. 

Det fanns också mycket andra godsaker att se och känna på, exempelvs LG’s dubbelsidiga OLED-skärmar som knockar med grym svärta och bildåtergivning.


Bland besökarna syntes flera representanter ur kommunikation- och inredningsbranschen och omdömena vi snappade upp i vimlet gav oss bekräftelse på att den nya tekniken har dragningskraft.


Vad folk sagt om seminariet

Ett samlat axplock av den senaste tekniken samlat på en plats, kul och inspirerande!
En teknisk AHA!-upplevelse. Det här fungerar ju, på riktigt.
 
Workshopen gav många idéer om hur vi kan interagera med våra kunder och samarbetspartners, på ett modernt och interaktivt sätt.
 

Vill du få information om våra framtida seminarium?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev nedan för att få löpande information om vad som sker hos oss på ITM.