Seminarie: Digitala utställningar som knockar!

Välkommen på seminarium i Stockholm och Göteborg

Nu är det möjligt att presentera ditt företag och varumärke på ett sätt som du tidigare bara vågat drömma om. Med digital teknik kan vi skapa helhetsupplevelser som gör ett starkt intryck på dig och dina kunder.

Vi kommer visa upp det senaste inom digitala showroom på våra seminarier – 3D-mappningar av fysiska objekt, display-teknik för undertak, digitala ljussättningar, böjbara skärmar med mera. Det kommer förhoppningsvis vara en häftig upplevelse som inspirerar, fascinerar och får dig att tappa hakan!

Seminariet vänder sig till dig som ansvarar för företagets showroom, du kan till exempel arbeta som Creative Director, kreatör eller arbeta med visuell kommunikation och utställningar i någon form.


Göteborg den 24 oktober

Välkommen till ITMs lokaler i Mölndal den 24 oktober, med start klockan 10.00. Förutom mässa och öppet hus bjuder vi på en lunchbuffé! Tag chansen att prata med de olika aktörerna och se vad de kan göra för dig! 

Seminariet är kostnadsfritt.
 

Program Göteborg

  • 10.00:  Registrering och kaffe
  • 10.30–11.30: Presentation av företagen och deras lösningar
  • 11.30–14.00: Öppet hus och mässa

Från klockan 12.00 kommer vi servera en lunchbuffé i vårt showroom. Du hittar oss på Östergårdsgatan i Mölndal.

 

Stockholm den 26 oktober

Välkommen till Hagagatan 54 i centrala Stockholm, med start klockan 12.00. Förutom mässa och öppet hus bjuder vi på en lunchbuffé! Tag chansen att prata med de olika aktörerna och se vad de kan göra för dig! 

Seminariet är kostnadsfritt.
 

Program Stockholm

  • 12.00–19.00: Öppet hus och mässa

Du hittar oss på Hagagatan 54, se kartan nedan.