Ta kontrollen över dina mötesrum

 
Lysande och överskådlig

Evoko Liso är byggd på en helt ny plattform. Med ett nytt, slätt utseende och grafiskt användargränssnitt. Evoko har sedan 2010 varit ledande på mötesbokningssystem och har sålt mer än 100 000 enheter över hela världen.

Det är nu lättare än någonsin att boka ett rum via din digitala kalender, eller direkt på skärmen med fingret. Informationen presenteras elegant på skärmen. 

Sök enkelt och snabbt fram ett ledigt rum i lämplig storlek direkt på skärmen. Kommer inte folk som bokat rummet frigörs det om de inte checkar in. Du får dessutom full statistik på hur rummen utnyttjas.  Du kan även söka efter andra rum och boka dem på någon Evoko Liso inom nätverket. Hitta det optimala rummet utifrån tillgänglighet, storlek eller utrustning. Multi-touch-skärmen har en mycket hög upplösning och ljusstyrka, och är mer intuitiv än någonsin. 

Evoko Liso byter information när någon går fram till displayen, tack vare en inbyggd rörelsesensor.

Kampanj t.o.m 30 oktober: 11 300 kr (exkl. moms)


Analytisk och effektiv

Evoko Liso ger dig full insyn i organisationens mötesmönster för att verkligen optimera resurserna. Du får beslutsstöd som verkligen minskar kostnaderna genom att analysera statistik i webbaserade Evoko Home – nu mer omfattande än någonsin. 

Få kontroll över att att du använder det optimala utrymmet för varje enskild möte. Det har aldrig varit enklare att öppna en dörr till en mycket effektivare möteskultur.


Öppen och interaktiv

Evoko Liso arbetar med ditt WiFi eller PoE / PoE +, du har också en RFID / NFC eller PIN alternativ. Med ett öppet API det är lätt att integrera med andra tredjepartssystem eller programvaror. 

Det finns inga extra plug-ins eller ytterligare programvara att lära. Så lätt och självklart att vem som helst kan behärska det utan föregående utbildning. Alla funktioner kan nås med bara några få touches på skärmen.


Enkel och elegant

Evoko Liso har en tunn, ny design. Lätt att installera och ett sant nöje att titta på utanför varje mötesrum. Originalet Evoko Room Manager har vunnit flera designpriser och vi är mycket stolta över denna nya generation. 

Så smidig, hjälpsam och ljus. Ditt nästa möte är bara en fingertouch bort.


Specifikation

  • Office 365, MS Exchange, Outlook, Google Apps for work, IBM Domino

  • Ethernet LAN eller WiFi

  • PoE, PoE+

  • RFID, NFC

  • Sensorer, IR proximity samt Ambient light

  • Dimensioner B200xH200xD25 mm, vikt 1,3 kg

  • Montage på vägg eller glas