Digitala Informationsskärmar - ett effektivt sätt att nå ut med din medarbetarinformation.

Med en bra plattform för din medarbetarkommunikation är det lätt att sprida information. En molntjänst som kräver varken server eller installation. Publicera till digitala skärmar och smartphones med ett användarvänligt gränssnitt som är utöver det vanliga.

Playippmedarbetar.JPG
 

Hur når du ut med ditt budskap?

I en allt mer föränderlig värld gäller det att nå fram. Både till dina kunder och dina medarbetare. Med Digital Signage, eller digitala informationsskärmar skapar du med enkla medel effektfull visuell kommunikation som syns och får uppmärksamhet.

Håll dina medarbetare i loopen

När det gäller medarbetarkommunikation handlar det om att skapa engagemang och delaktighet. Att få löpande information om vad som händer på företaget uppskattas alltid. Budskapen kan du variera efter behov och tillfälle och informationen uppdateras per automatik. Digitala informationsskärmar är också ett utmärkt sätt att lyfta fram personalen i olika sammanhang: “Månadens Medarbetare” är ett beprövat sätt, det finns tusen till.

Flera användningsområden

Inom ITM arbetar vi med två huvudområden: 1. Reklamskyltar i butiker, entréer eller showroom. 2. Informationsbärare för att nå ut med information till de anställda.

Berätta för oss om vad och hur du vill kommunicera, så guidar vi dig vidare!

claessv.JPG

kontakta mig

Claes Gustafsson
Telefon: 0708-287792
Mail: claes.gustafsson@itmab.se

Så fungerar tekniken

För att komma igång med digitala informationsskärmar krävs det en programvara där du schemalägger vad som ska visas, på vilken skärm och när. De lösningar vi arbetar med är webbaserade och användarvänliga.

Flera användare kan uppdatera flöden och källor. Du kan enkelt ta in data från till exempel affärssystem, nyhetsflöden och projektstatus, med ett stort utbud av olika widgets. Innehållet och utformningen av budskapen går att variera med olika typer av mediaformat; film, bild, pdf, webb etc.

Du behöver också en Mediaspelare. Den kan både vara inbyggd i skärmen eller separat monterad. Slutligen behövs en yta att visa materialet på: det kan vara en skärm, en projektor eller en videovägg. Idag finns det ett enormt utbud av olika typer av skärmar i alla möjliga format och storlekar. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med teknik för digital visuell kommunikation - prata med oss, så tar vi fram förslag som passar dina behov.

Skapa engagemang och delaktighet

Vi vet att många kämpar med att få ut information till alla berörda. Att alltid ha koll på vad som händer skapar en känsla av lugn och harmoni på företaget.

Med vår plattform delar du information via en molntjänst som varken kräver server eller installation. Publicera direkt till digitala skärmar och smartphones med ett gränssnitt som är lätt och smidigt att använda. Resultatet blir både proffsigt och effektivt.

Play02.JPG
LGOled6.jpg
Tunn skärm.png
volovskovde.JPG
showroom03.jpg