Digitalisera era möten för en effektivare vardag

Vår sätt att arbeta förändras snabbt nu. Det gäller inte minst i hur vi möts. Man hör ofta att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och det här gäller i hög grad våra möten. Många tillbringar större delen av arbetsdagen i möten idag så det gäller att hitta bra och effektiva lösningar för hur vi kan arbeta tillsammans. Vårt koncept bygger på hållbarhet. Att mötas digitalt sparar på både miljön och människorna i organisationen. Med mindre resor och mindre stress får ni snabbare processer, bättre möten och effektivare företag.

Våra lösningar får människor och organisationer att växa. 

I takt med att våra arbetssätt förändras blir tekniken i mötesrummen allt mer avancerad. Teknik är fantastisk när den fungerar som det ska, men när den inte gör det uppstår lätt frustration och störande avbrott. Genom att låta oss ta ansvar för era mötesrum kan du och dina medarbetare släppa alla tankar på krånglande teknik och fokusera på er kärnverksamhet. Våra rumslösningar tar bort allt strul och frustration. När du kommer in i rummet startas all teknik upp och när du lämnar rummet så släcks allt ner och återställs till sitt grundläge.

Du startar ditt videomöte med en knapptryckning och alla kopplas upp. Du behöver inte längre bry dig om om vilka som är med fysiskt i mötet eller kopplar upp sig digitalt. Med bra bild, bra ljud och med delning av dokument. Tryggheten i att veta att allt fungerar oavsett hur folk väljer att vara med i mötet är otroligt viktig. Först då blir det digitala mötet ett verkligt alternativ till det fysiska.

Våra lösningar bygger på standardiserade lösningar från Microsoft. Videolösningar baseras sig Skype men anpassat för att fungera effektivt i era mötesrum. Alla våra lösningar är skalbara och anpassas efter era behov och krav. Vi får lösningen att fungera i allt från era små mötesrum upp till större rum såsom styrelserum, lounger och hörsalar. Våra duktiga installatörer, programmerare och projektledare ser sedan till att allt blir snyggt och prydligt installerat hos er. 

 
Castellum01.jpg
Skype02.JPG
Mötesrum bokning.jpg
Castellum1.jpg
Styrelserum.jpg
Castellum2.jpg
Köksbild.jpg
IMG_3802_v2.JPG