Skapa flow i era möten

Vi har tekniken för det digitala mötesrummet. Moderna och integrerade lösningar som stöder ert arbetssätt,
främjar samarbete och effektivare möten. Glöm allt krångel med tekniska installationer, kopplingar och
programvaror. Våra duktiga specialister tar fram en lösning utifrån era behov och arbetssätt.
Snyggt installerat, driftsäkert och integrerat i er miljö.

dm01.JPG

Rum för inspiration 

Med rätt teknik i era mötesmiljöer skapar ni förutsättningar för inspiration, kreativitet och innovation. Vi hjälper er med rätt teknik. Teknik som stödjer ert arbetssätt och som alla förstår sig på.

Våra tekniska lösningar är skalbara och anpassas efter era behov
och önskemål. Med oss som partner får du en komplett lösning som fungerar som en helhet. Vi tar hand om all installation så att ni kan fokusera på det ni är duktiga på.

Självklart finns vi där även efter installation med service och support. Vi ser vårt samarbete som ett långsiktigt partnerskap där vi kan hjälpa er att utveckla era mötesmiljöer allt efter som behoven förändras.

 
Styrelserum.jpg
Castellum01.jpg
Castellum1.jpg
Köksbild.jpg
Skype01.jpg

Teknik som alla förstår

Med allt mer teknik i våra mötesrum ökar kraven på ett användarvänligt gränssnitt.

Med våra helautomatiska rumslösningar startar närvarodetektorer upp tekniken när mötesdeltagarna kliver in i rummet. Genom att trycka Anslut på skärmen är ni med i distansmötet. Koppla in laptops trådlöst och slipp alla problem med sladdar och adaptrar.

Med ett intuitivt styrsystem regleras allt från ventilation, belysning eller mörkläggning. Vi ser till så att tekniken fungerar så att ni kan fokusera på agendan. Efter mötet återställs rummet per automatik.

Smidig mötesbokning

Boka möten direkt på skärmen utanför rummet eller via din Outlook. Displayen visar nästa möte och med en check-in funktion försäkrar du dig om att rummet är ledigt. Används inte rummet frigörs det i Outlook. Du får statistik på hur rummen utnyttjas. Gör en felanmälan direkt på skärmen med ett mail till den ansvarige. Kort sagt, ni får ett effektivt utnyttjande av era mötesrum.

evokorog.JPG

Skalbara lösningar

claessv.JPG

Kontakta mig

Claes Gustafsson
Telefon: 0708-287792
Mail: claes.gustafsson@itmab.se

Ett rum för 4 personer eller ett för 400? Vi hjälper dig med tekniken från små mötesrum till styrelserum, lounger och
stora hörsalar. Med rätt kompetens och erfarenhet ser vi till att du får en maximal upplevelse av dina mötesmiljöer.

Låt oss förverkliga en idé hela vägen från skiss till färdig lösning, med fullt ansvar för den tekniska helheten.
Tillsammans kan vi skapa upplevelser i flera dimensioner som slår det mesta i utseende och utförande.

Vi skapar en mötesmiljö som fungerar

Bra möten består av många saker. Det handlar både om möteskultur och om de tekniska lösningarna. Utan det ena fungerar inte det andra. En annan viktig aspekt är självklart miljön. Är det för varmt, dålig akustik, för varmt eller bländande solljus så blir inte mötesupplevelsen bra. Vi kan hjälpa er att skapa rätt förutsättningar.

Med ljuskontroll ser vi till att ni slipper ett bländande ljus med reflexer och blänk i skärmarna. Ett bra solskydd stoppar även värmen. Upp till över 90% av den instrålande energin kan reduceras med rätt anpassat solskydd. Enkelt sätt att få uppleva ett bättre klimat är att se till att värmen stoppas i ett tidigt skede och inte kommer in i byggnaden alls. Du sparar helt enkelt både miljö och kostnader när ni investerar i smarta solskydd.

IMG_3802_v2.JPG
Castellum2.jpg