Samarbeta gränslöst med Microsoft Surface Hub och Skype Room System

Skillnaden märks i arbetsprocesserna, engagemanget och resultatrapporten

Microsoft Surface Hub och Microsoft Skype Room System är en oslagbar lösning för att samarbeta på ett mer effektivt sätt. Det är modern teknik för att koppla upp er och samarbeta i realtid – oavsett var ni befinner er.

 

Med oss som helhetspartner för din mötesteknik vet du att du får en partner som kan få dina möten att bli effektivare.

Du får lösningar som fungerar som en helhet avseende ljud, bild och uppkoppling mot andra orter. Vi utrustar närmare 2000 mötesrum per år med modern teknik.

Allt från små projektrum upp till styrelserum, hörsalar och upplevelsecenter. Vi är en auktoriserad Microsoft-partner och kan hjälpa dig med allt från projektering, installation, service och support.

Låt oss hjälpa er att effektivisera era möten – vi levererar framtidssäkra lösningar som du kan växa med. Det gör vi redan idag för ett flertal av Sveriges största företag.

 
 
kollage_surfacefamiljen.jpg
 
ITM är en auktoriserad återförsäljare för Microsoft

ITM är en auktoriserad återförsäljare för Microsoft

 

Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub är byggd för teamwork och passar perfekt in på dagens arbetsplatser.

Med helintegrerad design, två olika skärmstorlekar (84" och 55") och flexibla fästanordningar finns det garanterat en lösning för just ditt företag.

Se specifikationer →


IMGL8191.jpg

Skype Room System för en bättre mötesupplevelse

 
Många av oss känner till Skype sedan förut och vet hur lätt det är att kommunicera med ljud, bild, chat och datadelning. Däremot har det ofta varit ett problem att få det att fungera bra i våra mötesrum.

Med Skype for Business kan du kommunicera med vem som helst, var som helst. Då Skype for Business ingår i Windows Office-paketet är det ett kostnadseffektivt och kraftfullt verktyg för samarbete.

Skype Room System (SRS) är Microsofts lösning på hur du får detta att fungera på ett enkelt och kraftfullt sätt i dina mötesrum.

I kombination med Logitechs Smartdock, kameror och mikrofoner får du en heltäckande lösning som gör att du med en enda knapptryckning kan starta upp mötet med bra ljud och bild.

Vi ser till att du får allt snyggt och prydligt installerat och fullt integrerat i din IT-miljö. Fokusera på din kärnverksamhet så ser vi till du har rätt teknikstöd för effektivare möten.

 
SRS01Projektrum.JPG
SRS02Lounge.JPG


En skalbar lösning

Med SRS och Smartdock får du ett användarvänligt gränssnitt som är intuitivt och lätt för alla att förstå. I och med att lösningen är skalbar kan du ha den i alla rum, från tvåmannarum och ända upp till lounger och större hörsalar.

Boka in mötet i din Outlook. Tala om vilket rum du vill köra ditt möte. Sen är det bara att dyka upp och trycka anslut på mötesskärmen så är du igång och alla som sitter på distans är uppkopplade i mötet. Enklare kan det inte bli att arbeta med video, ljud och delade dokument.

SRS fungerar även för större hörsalar

Vi har byggt den här typen av lösningar för större hörsalar där du ska kunna ha med dig flera hundra personer via Skype eller videokonferenssystem:

  • Inkommande parter visas på en bildskärm och datadelningen visas på filmduk
  • Två eller flera takmikrofoner för bra ljud är kopplat till en ljudmixer som tar hand om brusreducering och ekosläckning
  • Takhögtalare monterade i innertaket
 

Smarta produkter för smartare möten

Nedan finner du ett urval av produkter från Logitech som lämpar sig för möten med upp till 10 deltagare. Sjävklart är allt kompatibelt med Skype!

I större rum kopplar vi ihop systemet med en ljudmixer, takmikrofoner samt takhögtalare.

 
logitech_connect_2.jpg

Liten och portabel kamera, mikrofon och högtalare som lämpar sig till 1–3 personer.

Se specifikationer →

logitech_meetup_3.jpg

Vidvinkelkamera, mikrofon och högtalare i ett. Lämplig till cirka 4–8 personer.

Se specifikationer →

 
logiteck_group.jpg

Ett kit med kamera och bordsmikrofon med högtalare, självklart med Bluetooth-uppkoppling. Koppla upp dig med din smartphone! Lämplig till 6–10 personer.

Se specifikationer →

logitech_smartdock.jpg

Gör det enkelt att sköta uppkopplingen mot Outlook och Skype. Startar upp när du kommer in i rummet och du startar mötet med en knapptryckning.

Se specifikationer →