Accelerera in i framtiden med oss vid din sida

Att se organisationer utvecklas och växa med teknikens hjälp är bränslet som driver oss framåt. Vår mission är att göra våra kunder framgångsrika, mera konkurrenskraftiga och bättre rustade för ett digitalt arbetssätt.

ITM har över 20 års erfarenhet av att utrusta flera av Sveriges mest framgångsrika företag med modern teknik. Men vårt ansvar går längre än till att bara vara teknikleverantör. Allt oftare får vi frågan om att bygga kompletta mötesmiljöer där allt ska fungera i detalj. Inredning, akustik, ergonomi, funktion och användarvänlighet är begrepp som får allt större genomslag i vår värld. Med vår erfarenhet från att utrusta över tusen mötesrum om året ser vi alltid till helheten – för oss finns inga standardlösningar.

Vi arbetar brett och långsiktigt med skräddarsydda lösningar. Det kan innebära att uppdatera ett eller flera mötesrum med den senaste tekniken, till att skapa kreativa koncept i samarbete med exempelvis en reklam- eller contentbyrå. Här handlar det om fullskaliga showroom, utställnings- eller loungeytor, där innehåll och teknik samspelar för att kommunicera varumärket internt och utåt mot marknaden.

Vår roll är att förverkliga din idé hela vägen från skiss till färdig lösning, med fullt ansvar för installation, support och drift. Idag kan vi med teknikens hjälp skapa upplevelser i flera dimensioner som slår det mesta i utförande. Kom till oss med din vision, så tar vi den vidare till verklighet utifrån de förutsättningar som gäller. 

 

Partnerskap med världens ledande tekniktillverkare

Vi är certifierade samarbetspartner till de absolut främsta tekniktillverkarna på marknaden. Det är ett samarbete med öppen dialog där vi diskuterar och säkerställer kvaliteten på de produkter och tjänster vi integrerar med våra lösningar.

Microsoft Partner, NEC Premier Partner, Barco Gold Partner, Crestron Certified Integrated Partner.